HAMİDİYE İMAM HATİP ORTAOKULU

WEB https://hamidiyeiho07.meb.k12.tr
Adres : Kızıltoprak Mah. 944.Sokak No. 8 Muratpaşa ANTALYA
VİZYON : Doğru düşünen, sorgulayan, araştıran, değişime açık, demokratik bilince sahip, çevre bilinci gelişmiş, her alanda başarıyı yakalayan, Fen, sosyal, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, bulundukları her ortamda farklılık oluşturan, öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda bireysel farklılıkları önemseyen bir ortamda, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve demokratik değerlerle donatarak geçmişi ve geleceği arasında köprü kurmayı başaran, paylaşımcı, katılımcı, sorgulayan,değişime açık,kendine güvenen,etik ve estetik değerlere önem veren,çevre bilinci ve özgüveni gelişmiş bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Üstlendiği vizyon ve misyon doğrultusunda akedemik ve ahlaki eğitimler en güzel şekilde uygulanmaktadır.

Saatler : 08:40/15:10
Yabancı Dil : iNGİLİZCE-ARAPÇA
Isınma : Klima
Servis : Var
Ulaşım : Tramvay, Otobüs, Dolmuş
Yerleşim Yeri : İlçe merkezinde Hamidiye Camii yakınında.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1km
Kontenjan Bilgileri : 500
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0
Okulun Sınav Başarı Durumu : Fen Lisesi, Proje Okullarına, Proje İmam Hatip Lisaelerine her yıl öğrenci yerleştirmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Mezun olan tüm öğrenciler bir üst eğitim kademesine devam etmektedir.
Sportif Etkinlikler : Oryantring, Masa Tenisi, Satranç, Futbol, Basketbol,Voleybol, Güreş vb. 1- Güreş il ve bölge 1.liği 2- Masa Tenisi İl 2.liği 3- Satranç bireysel başarılar 4- Oryantring Yıldız Erkekler İl 1.liği, Kızlar İl 2.liği, Minik Erkekler İl 2.liği Oryantring Bölge(Karaman) 6.lığı. Analiğ(Afyonkaracahisar) Kızlar 5.lik, Erkekler 6.lık.
Bilimsel Etkinlikler : Potansiyel Okul Bülteni, Etwining çalışmaları, 2204-B Ortaokul Araştırma Prıjelerine Başvuru, ERDEM Projesine başvuru.
Proje Çalışmaları : E-Twinning- Erasmus-TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Araştırma Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus projelerine hazırlıklar devam etmektedir.