ANTALYA / MURATPAŞA - HAMİDİYE İMAM HATİP ORTAOKULU

Haz

Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu Yılsonu Gösterisi ve  Mezuniyet Kutlama Programı,Bu yılda öğrenci ve öğretmenlerimizin özverili çalışmaları katılımıyla devam etti.Törende hazırlanan program ve ardından gerçekleşen kep atma töreniniyle öğrencilerimiz okulumuzdan mezun olarak yeni başlangıçlara adım attı.Hamidiye İmam Hatip Oratokulu olarak öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

KAYIT KABUL SINAVI SONUÇLARI 2024

Okulumuzun 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Sınav Sonuçları açıklandı. Okulumuza, Velilerimize ve Öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Kayıt İşlemleri 24 Haziran- 15 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. 1 Temmuz itibariyle online eğitimlerimiz başlayacaktır.

Kayıt için okulumuza müracat ediniz lütfen.

Şbt

Yardımseverlerimizin destekleriyle okulumuzun 5.sınıf öğrencilerine Kur'anı Kerim dağıtım etkinliğinimizi gerçekleştirdik.Okulumuz adına hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ock

6.Sınıf öğrenilerimiz için hazırlanan kar dünyası etkinliğine katılan öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirerek sınav sonrası yorgunluğu ve streslerini doyasıya attılar.Bu eğlenceli anlara öğretmenlerimiz de katılarak öğrencilerimizin mutlululuğuna eşlik ettiler.

Ara

Türkiye Gençlik Vakfı'nın Düzenlediği "Kitap Kurdu Projesi" tanıtım etkinliğine katılan öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdi.Öğrencimiz Muhammed Ali ŞAHBAZ'ın Kur"an Tilaveti ile katıldığı programda öğrencilerimiz hem bilgilendi hem eğlendi.

Ara

Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu Sinema Etkinliğinde

Kas

Mesleki yarışmlarımız olan Ezan-ı Muhammed-i ve Kur"anı-ı Kerim"i güzel okuma yarışmalarında derece giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.Öğrencilerimiz il geneli yarışmalarda okulumuzu temsil edeceklerdir.Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır."Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün edebiyete irtihal edişinin 85.yılını saygı,özlem ve rahmetle anıyoruz

Bir Okuldan Fazlasıyız.

Kas

Cumhuriyetimiz 100 Yılı Okulumuzda çoskuyla kutlandı.

Haz

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için 5. sınıflara kayıt kabul sınaımızın sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sınava katılan tüm öğrencileri tebrik ediyoruz.

Kesin Kayıtlar için: 6 Haziran 2023 Salı gününden itibaren okulumuza bekliyoruz.

Sefa YURTKÖLESİ.

Okulumuz öğrencileri Engelli ve Milli Yüzücü Sefa YURTKÖLESİ ile söyleşi ve tecrübe paylaşımında bir araya geldiler. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz.

Lise Ziyareti.

Okulumuz öğrencilerinin akademik başarılarını arttırmak ve motivasyon sağlamak için Antalya Anadolu Lisesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimizi yönlendiren Rehberlik Servisimize ve Öğretmenimiz Ayşe TÜRKALP' a teşekkür ediyoruz.

Süleyman Çelebi Yılı.

Okulumuz öğrencilerine Muratpaşa Müftüsü İshak GÖKSEL tarafından güzel sunum yapılarak. 2022 Süleyman Çelebi yılı tanıtımı yapıldı. Kadigil Camii İmam Hatibi Gökhan ÇOBAN hocamız tarafından da kuran tilaveti yapıldı.Misafirlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.